Hamburgare med västerbottenost

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.


Vin till hamburgare med västerbottenost

I SM att laga goda hamburgare tog ett recept med lingon och västerbottenost i hamburgaren hem segern. Det är supergott, jag brukar själv ofta lägga på en skiva västerbottenost på burgaren. Det roliga med MAX är att de verkligen sliter med miljöarbetet, det är roligt. Nu vill jag passa på att rekommendera alla hamburgermatkedjor med drive-by att också uppmana till att stänga av motorn i kön. Det skulle spara tusentals timmar tomgångskörning varje vecka. DET vore ett reellt miljöbidrag.

 

Vill du till denna lite lyxiga hamburgare med västerbottenost och lingon också dricka ett gott vin så finns det flera fina vintips på bloggen postgårdsromantik. Eftersom jag är lite svag för goda viner gjorda på Mourvédre-druvan så vill jag slänga in en passning för detta goda mourverdrevin.

I bilden till vänster ser ni dessutom lite goda såser till hamburgare som Norrmejerier har lagt ut på sin hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *