Gulaschsoppa, olivbröd och västerbottenost

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

Gulasch med creme fraicheHösten är här. I helgen var jag hos goda vänner som firade hundraårsjubileum. (Det stora, fantastiska Huset byggdes 1910). Många var inbjudna och istället för att sitta trångt så lät man alla mingla runt i hela huset. Till förtäring, som serverades i garaget (uppvärmt med anslutning inifrån huset) så hade värdparet bakat fantastiskt olivbröd, bondbröd och ett smarrigt bröd med ädelost som smaksättare i mitten. Till detta serverades ungersk gulasch och/eller svensk traditionell ärtsoppa. Som pricken över i:et fanns det små snapsglas med härlig flaggpunsch. Gott, sött och en fin kombination med kyddan i gulaschen och nötigheten i västerbottenosten som serverades på två stora fat som pålägg till brödet eller i soppan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *