Crunchig rost med västerbottenost och avocadoskal med räkor

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

Crunchig rost med västerbottenost och avocadoskal med räkor
Crunchig rost med västerbottenost och avocadoskal med räkor

Detta med västerbottenost är lite speciellt. Lite som en ädelost, en brie, en roquefort eller en camembert så kan man äta den här fantastiska nötaktiga, söta osten som den är. Om ni provar en riven parmesanost utan något till så känner man också en fantastisk karaktäristisk smak. Eller en bit grillad haloumi. Alla har de sin charm men bara vår svenska västerbottenost ger oss lika stort unikum med de norrländska egenskaper som denna osten har.

Vi bestämde oss för att prova en variant på en toast med en liten side-kick i form av ett avocadoskal fyllt med räkor, bitar av avocado och majonnäs. Toasten gjorde vi på ett mörkt kraftigt bröd som blir riktigt grovt och knapigt vid en rostning. Mellan bitarna ligger bacon, västerbottenost och körsbärstomater.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *