Musslor kokta i vin med rostad baguette och västerbottenost

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

Musslor och västerbottenost

Kvällens middag bestod av musslor kokta i vin med ett vitt vin av Fritihofsson. Vart tog västerbottenosten vägen? Ikväll fick den landa bredvid tallriken på en delad baguette som grillades en stund i ugnen med västerbottenost på toppen. Det ni ser på tallriken förutom musslorna är en liten sallad och några skivor av en lätt rostad parmaskinka. Skinka och musslor? Jepp, salt och gott båda sakerna.

En kommentar Skriv kommentar

  1. Shirley skriver:

    Por eso hay que pensarlo dos veces antes de tomar un credito hipotecario, porque lo malo de devolver una casa a infonavit es que no te devuelven lo que ya hayas pagado por esa “inversion paol1mtniar&#822i;.Saludos desde el sureste del pais.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *