Kräftskiva med västerbottenpaj, västerbottenost och goda vänner

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

Kräftor och västerbottenpaj med västerbottenostVem kunde tro att jag skulle träffa på en bloggbesökare på den kräftskiva jag besökte förra helgen? Jo, vid bordet kom vi att diskutera västerbottenpaj och västerbottenost i samband med att jag självfallet i vanlig ordning fotograferade läckerheterna. Snett mitt emot mig hörde jag hur samtalet handlade om recept på västerbottenpaj och jag insåg snart att jag hade en bordsdam på andra sidan bordet som dagen innan varit inne på www.vasterbottenost.se och läst bloggen. KUL!

Nu till kräftorna. Svenska kräftor med rostat bröd tillsammans med ett par enkla skivor västerbottenost, naturligtvis i sällskap med ett par snapsar till sången och öl så var sensommarkvällen inte bara räddad utan också tipp-topp. För att ni ska känna känslan av en lyckad kräftskiva så kan jag berätta att i en telefonstolpe bredvid stugan satt en kattuggla och beskådade allt och alla och över sjön steg ett moln av vattenånga upp månen som var en fullmåne visade upp en månförmörkelse och lade ett skimmer av mystik och magi över natten som blev sen innan alla hade festat klart och var klara för sängen. Sommarens första kräftskiva blev med andra ord helt och hållet en succé.

En kommentar Skriv kommentar

  1. Västerbottenpaj är alltid gott.
    Fin blogg du har förresten, Kram!
    Västerbottenpaj recept

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *