Grillspett med röra av pesto och västerbottenost

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense Pro.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

Grillspett med röra av pesto och västerbottenostEfter en härlig dag och några timmar på stranden var det dags att fixa något enkelt och smidigt till middag som passar småbarnsfamiljen. På hemväg från stranden handlade vi rimmat sidfläsk, chorizo korv och grönsaker; champinjoner, squash,  tomater, paprika och schalottenlök. Nerskuret i lagom bitar var det enkelt att göra goda grillspett.

Tillsammans med västerbottenost från kylskåpet var det enkelt att göra en röra bestående av; Turkisk Yoghurt, pesto och riven västerbottenost som visade sig passa utmärkt till det salta fläsket och grönsakerna.
Rekommenderar denna röra till all grillmat!!
Enkelt och smidigt var nyckelorden för oss i matlagningen ikväll!!! Bonusen var att det var riktigt gott!! Vinet vi hade till detta var ett Rosévin. Ett av säsongens första eftersom vi vanligen har mer rött än vitt eller rosé, men med den sydeuropeiska hetta vi haft idag var det riktigt gott med ett svalt rosé med ett par isbitar i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *